به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله حسینی بوشهری در خطبه نماز جمعه ۱۸ آذر ماه که در مصلای قدس قم برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) بیان کرد: این بانوی بزرگ در طول زندگی کوتاه خود برای دوران خود، امروز ما و نسلهای آینده درسهای متعددی داشتند که پارسایی، اخلاص، ایثار، ساده زیستی و حفظ عفاف و حجاب از جمله آن ها است.
وی ادامه داد: بانوان و دختران ما باید توجه کنند که ماموریت رضا خان در عصر و زمان ما توسط عدهای دیگر تکرار میشود تا چادر از سر زنان برداشته شود و زنان ما دشمن پسند ظاهر شوند و این برای جامعه ما ننگ است.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه اظهار کرد: یکی از ویژگیهای حضرت زهرا (س) ولایت مداری ایشان است که می فرماید، روح و جان من به فدای تو علی.
وی ضمن تشکر از مراجع و مردم انقلابی و ولایت مدار قم برای حضور چشمگیر در تجمع حوزه علمیه در فیضیه بیان کرد: روحانیت هر زمانی که احساس کرده است باید به میدان بیاید حضور پیدا کرده است و استعمارگران و تاج و تخت پادشاهان برایش مهم نبوده است و حکم حرمت توتون و تنباکو در زمان ناصرالدین شاه قاجار نمونهای از آن بود.
خطیب جمعه قم گفت: دشمن می داند تا زمانی که روحانیت در کنار مردم و مردم در کنار روحانیت هستند موفق نمیشوند به همین خاطر به دنبال از بین بردن این رابطه است، اما به دشمن نصیحت می کنیم که آزموده را آزمودن خطا است و دیگر روحانیت، مردم و رهبری ما را آزمایش نکنید در غیر این صورت پاسخی کوبنده تر دریافت می کنید.
وی ضمن گرامی داشت روز دانشجو بیان کرد: «دانشجویان ما در صحنه های مختلف، در دفاع مقدس و تشکیل جهاد دانشگاهی حضور داشتند، دانشجویان ما در تشکیل سپاه پاسداران فعال بودند و امروز نیز در تولید علم و فناوری فعال هستند و در جهاد سازندگی حضور دارند.»
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: «این ها ویژگیهای یک دانشجوی تراز است و اگر کسی خود را دانشجو بداند، اما از این ویژگیها جدا شد و از شهید شدن طلبه و بسیجی خوشحال شود نمیتواند در جنبش دانشجویی ما حضوری فعال داشته باشد زیرا به حرکت دانشجویی پشت کرده است.»
وی بیان کرد: «دانشجو باید بداند آنها استقلال ما را نشانه گرفتهاند و می خواهند شما مروّج مصرف گرایی باشید و از محصولات آنها استفاده کنید و تولید علم و فناوری تعطیل شود.»
آقای حسینی بوشهری در خطبه اول با اشاره به اینکه در آیات قرآن بیان شده است که کلید بهشت مخصوص پرهیزکاران است، بیان کرد: توجه به آثار زیان بار گناه و توجه به خیرات و برکات ترک گناه از عوامل بازدارنده از گناه است.
وی با اشاره به اینکه بازسازی شخصیت از آثار ترک گناه است، اظهار کرد: افزایش نعمتهای الهی و امید به آینده از جمله آثار ترک گناه است؛ انسانی که گناه را ترک می کند آیندهای روشن در پیش روی خود می بیند.
آقای حسینی بوشهری با بیان اینکه انسانهایی که گناه را ترک میکنند پیش خدا محبوب هستند و خداوند آن ها را دوست دارد، ادامه داد: آثار دیگر ترک گناه روشن بینی است؛ انسانهای معمولی به ظاهر امور نگاه می کنند، اما انسان های تیز بین و روشن بین در خشت خام مسائلی را می بینند که دیگران در آیینه نمی بینند.
نظر شما